Skip to main content

Yrityksille ja ryhmille

Yrityksille ja ryhmille

Lomakeskus Pukkila tarjoaa moneen muuntautuvat kokous- ja juhlatilat. Majoittumaan mahtuu kerralla 80 henkilöä. Keittiö pystyy tarjoamaan erilaisia ateriakokonaisuuksia.

Tahdotteko tanssia, kokoustaa tai viettää aikaa pihalla? Välipalaksi taukoliikuntaa palloiluhallissa tai kunnon kisailua sählymatsin merkeissä? Vai järjestäisittekö mieluummin biljardi- tai minigolf-turnauksen? Kaikki tämä on mahdollista!

Häät, hirvipeijaiset, kauden päättäjäiset ja kyläkokoukset – tilamme muuntuvat monen erilaisen tilaisuuden pitopaikaksi.

Tutustu tila- ja juhlapalveluihimme. Tutustu majoitusmahdollisuuksiin.

Tarjoamme joitakin leirikoulun ohjelmapalveluita myös aikuisryhmille. Esimerkiksi kanootti- ja vaellusretki Helvetinjärvelle sopii hyvin myös työpaikan virkistyspäivän ohjelmaksi. Tai voitte rentoutua muuten vaan luonnossa ja järjestää omaa ohjelmaa nuotiolla kansallispuistossa.

Sadepäivän vietto erähengessä sujuu myös mukavasti Lomakeskus Pukkilan rantasaunassa ja makkarat voi paistaa isossa kodassamme, jonne mahtuu isompikin porukka.

Kysyttävää? Pyydä tarjous sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse, p. 0400 385 209