Matkailijoille majoitusta ja elämyksiä luonnossa!

Matkailijoille majoitusta ja elämyksiä luonnossa!

Leiri- ja leirikoulukaudella keväästä syksyyn tarjoamme majoitusta myös matkailijoille. Pukkilassa rakennetaan parhaillaan uutta rantasaunaa. Tämä saattaa aiheuttaa häiriötä kodassa majoittuville.

Helvetinjärven komeita maisemia pääset ihailemaan vaikkapa kanootilla. Majoitus- ja kanoottihinnastot näet sivun lopussa.

Ota yhteyttä sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse, p. 0400 385 209

Helvetin upeat maisemat!

Voit lähteä Helvetinjärven-retkelle suoraan Lomakeskus Pukkilan pihasta! Ison Helvetinjärven pohjoispäähän on matkaa 3 kilometriä autoteitä ja polkua. Samaisen järven rannalla sijaitsevat puiston ehkä upeimmat maisemat: Kirkkokallio ja Helvetinkolu.

Järven pohjoispäästä lähtee rannan tuntumassa mutkitteleva polku, joka johtaa järven toiseen päähän Helvetinkolulle ja rannassa sijaitsevalle nuotiopaikalle. Matkaa Lomakeskus Pukkilan pihasta Helvetinkolulle on 5–6 km. Järvitaipaleen voi taittaa myös suurkanootilla tai pienellä inkkarilla.

Tämä ison Helvetinjärven pohjoispuolta kulkeva Lomakeskus Pukkilan vierailijoiden käyttämä upea reitti ei ole osa virallista Helvetinjärven retkeilyreitistöä, joten polulla ei ole ruuhkaa. Matkalla Kolulle on myös seikkailullisia elementtejä, muun muassa pirunpeltoa. Reitti on osin haastava eikä sovellu liikuntarajoitteisille.

Majoitushinnasto

Leiri- ja leirikoulukaudella majoitamme myös matkailijoita.

Täysihoitoon 85 €/vrk sisältyy aamiainen, lounas, päivällinen ja päivä- tai iltakahvit.

Huom! Ota yhteyttä ja kysy majoitusta etukäteen
 sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse, p. 0400 385 209.

Ateriahinnasto

Aamiainen 8 €
Lounas/päivällinen 11 €
Kahvi ja suolainen/makea kahvileipä (päivä- tai iltakahvi) 7 €

Kanoottivuokraus

Avokanootteja (2 tai 3 henkilölle) 30 €/päivä, 50€/viikonloppu
Suurkanootteja (enintään 8 aikuista, 10 lasta) 80 €/pv, 120 €/viikonloppu.

+ kanoottien kuljetus Iso Helvetinjärven pohjoispäähän enintään 20 € / kanootti.

Huom! Tiedustele kanootteja ja kuljetusta etukäteen. Ota yhteyttä sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse, p. 0400 385 209