Matkailijoille majoitusta ja kanootteja

Helvetinjärven maisemat houkuttelevat vierailijoita Lomakeskus Pukkilaan pitkin vuotta. Leiri- ja leirikoulukaudella (keväästä syksyyn) tarjoamme majoitusta myös matkailijoille. Vuokraamme Helvetin kävijöille myös kanootteeja. Lue kanooteista tämän sivun alaosasta. Tutustu tiloihimme.

Majoitushinnasto ja kanoottihinnasto tämän sivun lopussa.

Kysyttävää? Ota yhteyttä sähköpostilla pukkila@parastalapsille.fi tai puhelimitse, p. 0400 385 209

Helvetin upeat maisemat

Helvetinjärven kansallispuistossa vierailee yli 20 000 retkeilijää vuosittain. Tutustu Helvetinjärven maisemiin ja virallisiin retkeilyreitteihin Metsähallituksen luontoon.fi-sivustolta.

Voit lähteä Helvetinjärven retkelle suoraan Lomakeskus Pukkilan pihasta! Ison Helvetinjärven pohjoispäähän on matkaa 3 km (autoteitä ja polkua). Samaisen järven rannalla sijaitsevat puiston ehkä upeimmat maisemat: Kirkkokallio ja Helvetinkolu.

Järven pohjoispäästä lähtee rannan tuntumassa mutkitteleva polku, joka johtaa järven toiseen päähän Helvetinkolulle ja rannassa sijaitsevalle nuotiopaikalle. Matkaa Lomakeskus Pukkilan pihasta Helvetinkolulle on 5–6 km. Järvitaipaleen voi taittaa myös suurkanootilla tai pienellä inkkarilla. Lue sivun lopusta lisää kanoottivuokrauksesta.

Tämä ison Helvetinjärven pohjoispuolta kulkeva Lomakeskus Pukkilan leirikoululaisten ja vierailijoiden käyttämä upea reitti ei ole osa virallista Helvetinjärven retkeilyreitistöä, joten polulla ei ole ruuhkaa. Matkalla Kolulle on myös seikkailullisia elementtejä: mm. pirunpeltoa. Reitti on osin haastava eikä sovellu liikuntarajoitteisille.

Tutustu polun maisemiin leirikoululaisten retkellä:

Majoitushinnasto

Leiri- ja leirikoulukaudella majoitamme myös matkailijoita. Sivurakennuksemme takkahuoneessa + kamarissa yöpyy mukavasti max 5 henkilön porukka (+ lisäpatjalla 2 henkeä). Käytössä WC ja suihku.

Täysihoito 85 €/vrk (sis aamiainen, lounas, päivällinen ja päivä- tai iltakahvit)

Pelkkä majoittuminen omin liinavaattein ja pyyhkein 38 €/yö/hlö,
liinavaatteineen ja pyyhkeineen 45 €/yö/hlö

Aamiainen 8 €
Lounas/päivällinen 11 €
Kahvi ja suolainen/makea kahvileipä (päivä- tai iltakahvi) 7 €

Huom! Ota yhteyttä ja kysy majoitusta etukäteen sähköpostilla pukkila@parastalapsille.fi tai puhelimitse, p. 0400 385 209.

Kanoottivuokraus

Inkkarikanootteja (2/3 hlölle) 30 €/päivä, 50€/viikonloppu
Suurkanootteja (max 8 aikuista, 10 lasta) 80 €/pv, 120 €/viikonloppu.

+ kanoottien kuljetus Iso Helvetinjärven pohjoispäähän max 20 € / kanootti.

Huom! Tiedustele kanootteja ja kuljetusta etukäteen. Ota yhteyttä sähköpostilla pukkila@parastalapsille.fi tai puhelimitse, p. 0400 385 209