Rekry: etsimme talonmiestä kesälle 2019

Lomakeskuksessamme on viihtyisät ja turvalliset puitteet leireille. Majoitustilat, rantasauna, kota sekä piha rakennelmineen odottavat valpasta huolenpitäjää. Talonmiehen tehtäviin kuuluvat monenlaiset kiinteistön kunnossapito- ja huoltotyöt, nurmikonleikkuu, saunanlämmitys ja pienet korjaushommat. Työ on osa-aikainen, viikkotyöaika on 15–20 h.

Odotamme sinulta

  • Kiinteistöhuoltoalan koulutusta tai -kokemusta
  • Omatoimisuutta ja ahkeruutta
  • Ongelmanratkaisukykyä
  • Oman auton käyttöä

 Tarjoamme

  • Mukavan työympäristön
  • Itsenäisen ja monipuolisen kiinteistönhuoltotyön
  • Palkan Kiinteistöalan TES mukaan

Jos olet etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV viimeistään 31.3.2019 osoitteeseen pukkila@parastalapsille.fi

Lomakeskus Pukkilan omistaa Parasta Lapsille ry, joka on vuonna 1945 perustettu lastensuojelujärjestö. Lomakeskus Pukkila sijaitsee Ruoveden ja Virtain rajamailla. Kesällä lomakeskuksessa järjestetään leirejä lapsille, nuorille ja perheille. Toimintamme on monikulttuurista.