Rekry: etsimme talonmiestä kesälle 2019

Lomakeskuksessamme on viihtyisät ja turvalliset puitteet leireille. Majoitustilat, rantasauna, kota sekä piha rakennelmineen odottavat valpasta huolenpitäjää. Talonmiehen tehtäviin kuuluvat monenlaiset kiinteistön kunnossapito- ja huoltotyöt, nurmikonleikkuu, saunanlämmitys ja pienet korjaushommat. Työ on osa-aikainen, viikkotyöaika on 15–20 h.

Odotamme sinulta

  • Kiinteistöhuoltoalan koulutusta tai -kokemusta
  • Omatoimisuutta ja ahkeruutta
  • Ongelmanratkaisukykyä
  • Oman auton käyttöä

 Tarjoamme

  • Mukavan työympäristön
  • Itsenäisen ja monipuolisen kiinteistönhuoltotyön
  • Palkan Kiinteistöalan TES mukaan

Jos olet etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV viimeistään 31.3.2019 osoitteeseen pukkila@parastalapsille.fi

Lomakeskus Pukkilan omistaa Parasta Lapsille ry, joka on vuonna 1945 perustettu lastensuojelujärjestö. Lomakeskus Pukkila sijaitsee Ruoveden ja Virtain rajamailla. Kesällä lomakeskuksessa järjestetään leirejä lapsille, nuorille ja perheille. Toimintamme on monikulttuurista.

Vastaa