Rekry: etsimme talonmiestä kesälle 2018

Oletko toimeentarttuva ja ahkera jokapaikanhöylä? Nyt olisi tarjolla kiva kesätyö Lomakeskus Pukkilassa.

Talonmiehen tehtäviin kuuluvat monenlaiset kiinteistön kunnossapito- ja huoltotyöt, nurmikonleikkuu, saunanlämmitys, pienet korjaushommat… ylipäätään kaikenlainen lomakeskuksen ja sen ympäristön ylläpito!

Työ on osa-aikainen, 2–3 päivää viikossa. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää ainakin elokuulle, mahdollisuus myös jatkoon.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus 16.5. mennessä osoitteeseen pukkila@parastalapsille.fi

Lomakeskus Pukkilan omistaa Parasta Lapsille ry, joka on vuonna 1945 perustettu lastensuojelujärjestö. Lomakeskus Pukkila sijaitsee Ruoveden ja Virtain rajamailla. Kesällä lomakeskuksessa järjestetään leirejä lapsille, nuorille ja perheille. Toimintamme on monikulttuurista.