Uudet kotisivut!

Vihdoinkin!

Lomakeskus Pukkila sai uudet helposti päivitettävät kotisivut! Sivuja täydennetään vähitellen, mutta varsinkin leirikoulujen tietoja on paljon täsmennetty. Sivuilla on nyt kuvattu auki mm. leirikouluohjausmaksuumme sisältyvät ohjelmat.

Me Lomakeskus Pukkilassa haluamme tarjota elämyksellisen leirikoulun, jossa elämyksellinen kokonaisuus on enemmän kuin yksittäisten ohjelmanumeroiden summa.

Siksi meidän leirikouluissamme ohjaajat luotsaavat luokkaa ensimmäisestä kokouksesta viimeiseen, alusta loppuun. Parasta Lapsille ry:n lomakeskuksena tämä on meille luontevin tapa toimia lapsiryhmien kanssa: yhteisöllisyys ja ryhmäyttäminen ovat se meidän juttumme. Tutustu Pukkilan leirikouluun!

Koitimme tehdä sivuista sellaiset, että löydät etsimäsi helposti. Toivottavasti onnistuimme! Mikäli keksit jotain parannettavaa, kerro, niin laitamme asian kuntoon.

Mukavaa syksyn alkua!

 

PS. Päivitämme kuulumisia myös Facebookiin. Joko seuraat meitä?